Vergaderruimte

Een vergaderruimte met de wow-factor.

Onze Lauren Suite is ideaal voor sessies tot 12 personen* en super centraal gelegen tegenover het centraal station van Arnhem.

 

De ruimte heeft een 70 inch presentatie scherm, Sonos audio, stijlvolle velvet stoelen en een minibar.

 

Er zijn verschillende opstelling mogelijk! Waarbij er ruimte is om meer personen te kunnen ontvangen. Ook is het mogelijk om een extra ruimtes te boeken voor bijvoorbeeld breakout sessies.

 

Onze host is bij aanvang aanwezig om jullie te ontvangen en op te starten. Hebben jullie behoefte aan meer ondersteuning tijdens jullie dag? Of is er juist ergens anders behoefte aan? Denk aan een aansluitend diner, borrel op locatie, overnachting of een prestentje voor de aanwezigen.

 

Alles is mogelijk bij Boutique Office. Vraag onze Boutique Office Info Guide op met alle informatie en catering mogelijkheden via onderstaande knop.

 

* Doordat Boutique Office een besloten vergaderlocatie is met externe catering en 1,5 meter tussen zitplaatsen hanteert is een coronapas niet noodzakelijk. Wilt u liever wel een QR check bij de deur dan verzorgen wij dit op verzoek. Uiteraard houden wij aan ons alle basisregels vanuit de overheid.

 

Vorige slide
Volgende slide
Dream big, stay focused and make it happen.