Over Boutique Office.

Live life large!

Gewoon doen! Dat is het credo van Kim van der Kleij. Zij is het ondernemende type en de bevlogen ondernemer achter Boutique Office. Met haar office biedt ze professionals een stijlvolle werkplek. Geen saai kantoor maar een inspirerende suite en geen standaard gedoe, maar pure luxe en veel inspirerende energie.

Samen groeien, versterken en netwerken in een fijne omgeving. Boutique Office is de co-working space en eventlocatie waar de inspiratie bruist en het zo comfy voelt als thuis. Kim gaf daar zelfs haar thuis voor op. Ze verkocht haar huis om te kunnen gaan voor deze droom. Daar heb je een potje power voor nodig. Haar achtergrond heeft ze gecombineerd in dit unieke concept want haar werkervaring in de accountancy, hospitality, vastgoed- en horecabranche komen samen zoals de ingrediënten van haar favoriete Gin-Tonic. Deze krachtige, creatieve dame houdt verder van sushi en maakt meters op high heels. Ze is gek op champagne en bruist zoals de bubbels in een stijlvol glas.

Always keep a bottle of champagne in the fridge for special occasions. Sometimes the special occasion is that you have a bottle of champagne in the fridge.

Hester Browne

Kim van der Kleij

Proost op groots denken en maximaal leven. Laten we klinken op dromen, ambities en successen.