Over Boutique Office.

Live life large!

Meet Kim van der Kleij. Zij is de bevlogen ondernemer achter Boutique Office Nederland. Haar achtergrond in de accountancy, hospitality, vastgoed- en horecabranche komen samen in het unieke concept van Boutique Office. 

Toen zij begin 2018 op zoek was naar een inspirerende werkomgeving, liep ze tegen veel saaie werkplek concepten aan. Dat moest toch veel beter kunnen! Maar nergens in Arnhem was destijds een flexibele en fijne workspace te vinden. 

Tijd voor verandering. Na veel voorbereiding en marktonderzoek, tekende zij begin 2020 voor de locatie aan de Utrechtsestraat 35 in Arnhem. Een blank canvas tegenover het Centraal Station, het oude Schroevers gebouw. De buitenkant niet echt een showstopper, maar super qua bereikbaarheid en destijds 1 grote open ruimte dus alle mogelijkheden om er een echte parel van te maken! De planning was om 1 mei 2020 te openen.

Toen bleek dat de banken geen financiering wilde verstrekken op haar concept, besloot ze samen met haar man om hun familiewoning in Arnhem te verkopen en om met de overwaarde haar Boutique Office concept zelf te financieren! 

Ondertussen veranderde Corona van een fijn biertje naar een pandemie. Dus moest Kim terug naar de tekentafel en scherpte haar concept aan met blik op de toekomst. Ze creëerde vier luxe office suites die per dagdeel of dag gehuurd kunnen worden. Allemaal met de Hotel Chique uitstraling, waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Het bouwteam toverde de grote open ruimte om naar een fantastische plek en zo kon ze op 17 juli 2020 haar eerste team van Libelle ontvangen.

Voor de toekomst liggen er groeiplannen want er is behoefte aan veel meer Boutique Offices!

Bij Kim dus aan ambitie en passie geen gebrek! Heb je een vraag aan haar, neem gerust contact op middels ons contactformulier!

 

Always keep a bottle of champagne in the fridge for special occasions. Sometimes the special occasion is that you have a bottle of champagne in the fridge.

Hester Browne

Kim van der Kleij

Proost op groots denken en maximaal leven. Laten we klinken op dromen, ambities en successen. 

Vragen?

Vragen? Stuur ons team een mail! En we komen zsm met een antwoord op jouw vraag