Over Boutique Office.

Meet Kim Vankan, de bevlogen ondernemer achter Boutique Office Nederland

Ontmoet de bevlogen ondernemer achter Boutique Office Nederland, Kim Vankan. Haar achtergrond in de accountancy, hospitality, vastgoed- en horecabranche komen samen in het unieke concept van Boutique Office. 

In 2018 bedacht zij het concept Boutique Office, inspirerende en met oog voor details ingerichte vergaderruimtes. Allemaal met de Hotel Chique uitstraling, waar iedereen zich op zijn gemak voelt. 

De geplande financiering werd door de Coronacrisis niet verstrekt. Om toch haar droom te realiseren, verkocht ze haar eigen huis om zo Boutique Office Centraal in Arnhem te kunnen verwezenlijken.  

Na een pittige start, opende ze een tweede Boutique Office vestiging in Den Bosch samen met Fleur Huys. In 2023 werd er een derde vestiging in Arnhem geopend, Boutique Office Musis.  

En we groeien verder want er is behoefte aan veel meer Boutique Offices! Zo komt Boutique Office in de toekomst onder meer naar Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Maastricht!

In 2024 breidt het team van Boutique Office Nederland zich verder uit met 3 nieuwe zakenpartners middels het unieke Boutique Office Partnership. Waarbij het team van Boutique Office Nederland de basis creërt voor een fantastische vergaderlocatie. Daarnaast neemt het team, met alle tools en knowhow die zij hebben, alles aan de achterkant voor onze zakenpartners uit handen, zodat zij hun eigen business kunnen blijven draaien.

Geïnteresseerd in een eigen Boutique Office in jouw stad? Neem contact op met ons! We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Bij Kim dus aan ambitie en passie geen gebrek! Heb je een vraag aan haar, neem gerust contact op middels ons contactformulier!

Vragen?

Vragen? Stuur ons team een mail! En we komen zsm met een antwoord op jouw vraag