Boutique Office Suites

Op zoek naar een flexibele & sfeervolle werkplek of vergaderruimte waar jij je klanten of team kan ontvangen? Kies uit 1 van onze 4 Office Suites. Ideaal voor een vergadering, teammeeting of breakout sessie. Onze kantoorsuites zijn allemaal voorzien van eigen Nespresso Apparaat & Waterkoker, afsluitbaar en door de grote ramen valt er veel licht naar binnen!

Onze suites zijn te huur vanaf 2 uur. Reserveringen voor onze kantoorsuites zijn eenvoudig aan te vragen via whatsapp 085-0607892 of via info@boutiqueoffice.nl. 

Wil je eerst een offerte ontvangen en als bedrijf op rekening boeken, geef jullie wensen door qua locatie, datum en catering via whatsapp of mail. Je ontvangt dan binnen een werkdag een vrijblijvende offerte. We helpen je graag!

Michelle Suite

De Michelle Suite heeft 2 fijne fauteuils en een bureau met verstelbare bureaustoel. Deze suite is dus geschikt voor diverse settings. Denk aan een fijne coachsessie, het opnemen van een video of om gewoon een dag full focus te werken. De Suite heeft een eigen Nespresso apparaat en theekoker.  

Previous slide
Next slide

Don’t be afraid. Be Focused. Be determined. Be hopeful. Be empowered.

– Michelle Obama

Previous slide
Next slide

Coco Suite

De Coco suite biedt plek tot 5 personen en is super geschikt voor een vergadering of teammeeting.
De suite beschikt over 5 velvet stoelen, een eigen Nespresso apparaat & theekoker plus een beamer.

Gebruik van Nespresso & thee is inbegrepen in de prijs met 5 koffie & 5 thee. Bij binnenkomst staat er een karaf water voor jullie klaar.

I only drink champagne on two occasions. When I’m in love and when I’m not.

– Coco Chanel

Audrey Suite

De Audrey Suite heeft  2 verstelbare bureaustoelen, 2 velvet stoelen en eigen Nespresso apparaat en theekoker. Kom samen werken of vergaderen in deze prachtige suite! Los te boeken vanaf 2 uur of extra voordelig met onze strippenkaart. 

Dagtarief van 09.00 tot 17.00 uur € 149,-

In de maand december 2023 is onze Audrey Suite volledig vol geboekt. Kijk bij onze andere suites

Previous slide
Next slide

Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!

– Audrey Hepburn

COFFEE ANYONE?

In elke suite is gebruik van 2 Nespresso koffie of Twinnings thee per persoon inbegrepen.

Liever een uitgebreider assortiment? Kies dan voor ons uitgebreide koffie|thee|patisserie  arrangement. Je kan dan onbeperkt gebruik maken van de Nespresso machine in de suite, de JURA koffiemachine in de algemene ruimte met diverse koffiespecialiteiten en wij zorgen voor een heerlijke patisserie assortiment van onze Franse pâtissière Julie!

Willen jullie graag lunchen? Wij verzorgen graag een lunch op locatie of maken een reservering bij onze buren, Locals, voor een fantastische vergaderlunch!

Stuur ons een Whatsapp voor de mogelijkheden 085-06 07 89 02.