Boutique Office Suites

Op zoek naar een flexibele & sfeervolle werkplek of vergaderruimte waar jij je klanten of team kan ontvangen? Kies uit 1 van onze Office Suites. Ideaal voor een vergadering, teammeeting of breakout sessie. Onze kantoorsuites zijn allemaal voorzien van eigen Nespresso Apparaat & Waterkoker, afsluitbaar en door de grote ramen valt er veel licht naar binnen!

Onze suites zijn te huur per dagdeel van 4 uur. Reserveringen voor onze kantoorsuites zijn eenvoudig aan te vragen via whatsapp 085-0607892 of via info@boutiqueoffice.nl. 

Wil je eerst een offerte ontvangen en als bedrijf op rekening boeken, geef jullie wensen door qua locatie, datum en catering via whatsapp of mail. Je ontvangt dan binnen een werkdag een vrijblijvende offerte. We helpen je graag!

Michelle Suite

De Michelle Suite heeft 2 fijne fauteuils en een bureau met verstelbare bureaustoel. Deze suite is dus geschikt voor diverse settings. Denk aan een fijne coachsessie, het opnemen van een video of om gewoon een dag full focus te werken. De Suite beschikt over een eigen Nespresso apparaat en theekoker met Clipper thee.  

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Coco Suite

De Coco suite biedt plek tot 8 personen en is super geschikt voor een vergadering of teammeeting. De suite beschikt over 8 velvet stoelen, een eigen Nespresso apparaat & theekoker met Clipper thee plus een presentatiescherm.

Gebruik van 2 Nespresso of thee per persoon is inbegrepen. Bij binnenkomst staat er een karaf water voor jullie klaar. 

Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!

– Audrey Hepburn

COFFEE ANYONE?

In elke suite is gebruik van 2 Nespresso koffie of Clipper thee per persoon inbegrepen.

Liever een uitgebreider assortiment? Kies dan voor ons uitgebreide koffie|thee|patisserie | patisserie arrangement. Je kan dan onbeperkt gebruik maken van de Nespresso machine in de suite, de JURA koffiemachine in de algemene ruimte met diverse koffiespecialiteiten en wij zorgen voor een heerlijke patisserie assortiment van onze Franse pâtissière Julie!

Tevens uit te breiden met een heerlijke vergaderlunch vanaf € 17,50 p.p.

Stuur ons een Whatsapp voor de mogelijkheden 085-06 07 89 02.