Vergaderruimte

Een vergaderruimte met de wow-factor gelegen tegenover het Centraal Station van Arnhem

Locatie Centraal Station

Vergaderen in stijl doe je in onze Lauren Suite. De ruimte beschikt over stijlvolle velvet stoelen, heeft een 70 inch presentatie scherm, Sonos audio, professionele Jura koffiemachine en een minibar gevuld met flesjes frisdrank.

Locatie:
Utrechtsestraat 35, 6811 LT Arnhem

Aantal personen:
Geschikt voor 6 tot 22 personen.

Openingstijden
– Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
– Weekenden en avonduren op aanvraag.

Tarieven (excl. btw):
– Dagtarief (8 uur) € 495,-
– Dagdeel (4 uur) € 395,-

Video afspelen

Vergaderruimtes voor inspirerende bedrijven

Vergaderen in stijl

Ben je op zoek naar een luxe vergaderruimte voor sessies van 6 tot 22 personen?

Kies dan voor onze prachtige Lauren Suite. Deze vergaderruimte beschikt over een vergadertafel geschikt voor een groot gezelschap, stijlvolle velvet stoelen voor de lange zit en een groot presentatie scherm en geluidsinstallatie. 

De ruimte is indien gewenst ook anders in te delen, waarbij er ruimte is om eventueel meer personen te kunnen ontvangen. Ook is het mogelijk om een extra ruimtes te boeken voor bijvoorbeeld breakout sessies. bijvoorbeeld met meerdere groepen tafels en stoelen.

Naast de Lauren suite, in de algemene ruimte staat onze professionele Jura machine, met o.a. heerlijke espresso, ristretto, espresso macchiato, latte macchiato, cappuccino & flat white waar jullie team onbeperkt gebruik van mag maken.

Host en catering

Onze host is bij aanvang aanwezig om jullie te ontvangen en op te starten. Hebben jullie behoefte aan meer ondersteuning tijdens jullie dag? Of is er juist ergens anders behoefte aan? Denk aan een reservering voor een aansluitend diner, overnachting of een presentje voor de aanwezigen. Alles is mogelijk bij Boutique Office, laat ons jullie wensen weten en we denken graag met jullie mee!

Per persoon kan je een koffie/thee assortiment afnemen. Naast onbeperkt koffie & thee, staat er bij binnenkomst een gevulde Kilner Karaf infused water met vers fruit voor jullie klaar en een heerlijk patisserie assortiment van onze Franse pâtissière Julie!

Tarieven (excl. btw):
– Koffie, thee sweet arrangement € 15,- p.p.
– Koffie thee, sweets & lunch € 35,- p.p.

Alle vergaderarrangementen zijn flexibel naar uw budget aan te passen!

Beschikbaarheid aanvragen