Vergaderruimte

Een vergaderruimte met de wow-factor gelegen tegenover het Centraal Station van Arnhem

Ben je op zoek naar een luxe vergaderruimte voor sessies van 6 tot 22 personen?

Kies dan voor onze prachtige Lauren Suite. De ruimte beschikt over stijlvolle velvet stoelen, heeft een 70 inch presentatie scherm, Sonos audio en een minibar gevuld met flesjes frisdrank.

In de Suite staat jullie eigen professionele Jura machine, met o.a. heerlijke espresso, ristretto, espresso macchiato, latte macchiato, cappuccino & flat white.

Per persoon kan je een koffie/thee assortiment afnemen. Naast onbeperkt koffie & thee, staat er bij binnenkomst een gevulde Kilner Karaf infused water met vers fruit voor jullie klaar en een heerlijk patisserie assortiment van onze Franse pâtissière Julie!

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Onze host is bij aanvang aanwezig om jullie te ontvangen en op te starten. Hebben jullie behoefte aan meer ondersteuning tijdens jullie dag? Of is er juist ergens anders behoefte aan? Denk aan een reservering voor een aansluitend diner, overnachting of een presentje voor de aanwezigen. Alles is mogelijk bij Boutique Office, laat ons jullie wensen weten en we denken graag met jullie mee!

p.s. Er zijn verschillende opstelling mogelijk! Waarbij er ruimte is om eventueel meer personen te kunnen ontvangen. Ook is het mogelijk om een extra ruimtes te boeken voor bijvoorbeeld breakout sessies.

In de avonden plus weekenden is er ook beschikbaarheid van onze ruimtes, tegen een extra avond/weekend tarief.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Dream big, stay focused and make it happen.