Vergaderruimte

Deze authentieke vergaderlocatie uit 1865 is een ware parel, ideaal gelegen tegenover het Musis Sacrum

Locatie Musis Centrum

Dit prachtige rijksmonument is de perfecte locatie voor meetings tot 10 personen. Kom binnen via de statige entree en stap deze exclusieve ruimte uit 1865 binnen. Geheel gerenoveerd en met prachtige Art Nouveau elementen is deze locatie de perfecte vergaderlocatie voor inspirerende en stijlvolle meetings. 

Locatie:
Velperbuitensingel 20, 6828CV Arnhem

Aantal personen:
Geschikt voor 1 tot 10 personen.

Openingstijden
– Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
– Weekenden en avonduren op aanvraag.

Tarieven (excl. btw):
– Dagtarief (8 uur) € 495,-
– Dagdeel (4 uur) € 395,-

Video afspelen

Vergaderruimtes voor inspirerende bedrijven

Vergaderen in stijl

De ruimte beschikt over een vergadertafel met 10 stijlvolle velvet stoelen, een verrijdbaar presentatiescherm, Sonos box, professionele Jura machine en en een gevulde minibar. Daarnaast beschikt deze vergaderlocatie over een extra break-out room met 2 fauteuils en een prachtige keuken waar onze cateraar een heerlijke lunch kan verzorgen voor jullie.

Betaald parkeren kan op de parkeerplaats voor de AH. Binnen 1 minuut sta je voor onze Boutique Office. Kom je op de fiets? Er is een gratis bewaakte fietsenstalling op het Johny van Doornplein 8. De dichtbijzijnste bushalte is op het Velperplein. Ideale bereikbaarheid dus!

Host en catering

Onze host is bij aanvang aanwezig om jullie te ontvangen en op te starten. Hebben jullie behoefte aan meer ondersteuning tijdens jullie dag? Of is er juist ergens anders behoefte aan? Denk aan een reservering voor een aansluitend diner, overnachting of een presentje voor de aanwezigen. Alles is mogelijk bij Boutique Office, laat ons jullie wensen weten en we denken graag met jullie mee!

Per persoon kan je een koffie/thee assortiment naar wens afnemen. Naast onbeperkt koffie & thee, staat er bij binnenkomst een infused water met vers fruit, bruiswater, handfruit en een heerlijk patisserie assortiment voor jullie klaar.

Tarieven (excl. btw):
– Koffie, thee, sweet arrangement € 15,- p.p.
– Koffie thee, sweets & lunch € 35,- p.p.

Alle vergaderarrangementen zijn flexibel naar uw budget aan te passen!

Beschikbaarheid aanvragen