Vergaderruimte

Deze authentieke vergaderlocatie uit 1865 is een ware parel, ideaal gelegen tegenover het Musis Sacrum

Onze allernieuwste vergaderlocatie. Boutique Office Musis. Dit prachtige rijksmonument is de perfecte locatie voor meetings tot 12 personen. Kom binnen via de statige entree en stap deze exclusieve ruimte uit 1865 binnen. Geheel gerenoveerd en met prachtige Art Nouveau elementen is deze locatie de perfecte vergaderlocatie voor inspirerende en stijlvolle meetings. 

 De ruimte beschikt over 12 stijlvolle velvet stoelen, heeft een presentatie scherm, professionele Jura machine en en een gevulde minibar.

Per persoon kan je een koffie/thee assortiment afnemen. Naast onbeperkt koffie & thee, staat er bij binnenkomst een gevulde Kilner Karaf infused water met vers fruit voor jullie klaar en een heerlijk patisserie assortiment van onze Franse pâtissière Julie!

Onze host is bij aanvang aanwezig om jullie te ontvangen en op te starten. Hebben jullie behoefte aan meer ondersteuning tijdens jullie dag? Of is er juist ergens anders behoefte aan? Denk aan een reservering voor een aansluitend diner, overnachting of een presentje voor de aanwezigen. Alles is mogelijk bij Boutique Office, laat ons jullie wensen weten en we denken graag met jullie mee!

p.s. In de avonden plus weekenden is er ook beschikbaarheid van onze ruimtes, tegen een extra avond/weekend tarief.

Betaald parkeren kan op de parkeerplaats voor de AH. Binnen 1 minuut sta je voor onze Boutique Office. Kom je op de fiets? Er is een gratis bewaakte fietsenstalling op het Johny van Doornplein 8. De dichtbijzijnste bushalte is op het Velperplein. Ideale bereikbaarheid dus!

Teamwork:
No one can whistle a symphony.It takes a whole orchestrato play it.