Coffee break

vergadering koffie break

Een bakje koffie is natuurlijk niet meer weg te denken tijdens jullie meeting. Want zo’n heerlijk bakje verhoogt de concentratie, motivatie en prestatie plus je hebt een beter geheugen en je bent alerter. Altijd fijn voor een productieve werkdag!

Hallo Happy team!

Wist je dat naast alle bovenstaande voordelen van koffie, wij steeds vaker terugkrijgen dat de personen uit het team zich extra gewaardeerd voelen omdat er op onze vergaderlocatie veel zorg en aandacht is voor alles, dus ook de koffie!

Waardering door het aanbod aan koffie?

Iets waar je misschien niet meteen over nadenkt bij het boeken van een vergaderlocatie, maar goed om mee te nemen in jouw keuze! Want aandacht is gezien worden en doordat jij een fijne vergaderlocatie uitzoekt voor jouw team, voelen zij zich extra gewaardeerd. Een extra win dus om een tevreden team te creëren, zoek een vergaderlocatie die met veel zorg en liefde jullie team ontvangt. Want een tevreden team presteert gewoon beter!

We got your back!

Bij Boutique Office weten we dat uiteraard en gaan wij altijd voor de beste vergaderervaring. Daarom hebben wij gekozen voor twee professionele koffiemachines van Jura voor onze vergaderlocatie. Want ook bij koffie geld, zoveel mensen, zoveel wensen! De een drinkt zijn koffie graag sterk, de ander vindt een milder bakje koffie juist fijn! Ook in de melkspecialiteiten zijn er veel meer opties dan alleen een cappuccino tijdens jouw meeting!

In onze vergaderruimte, de Lauren Suite, staat een eigen professionele Jura machine met maar liefst 16 verschillende specialiteiten klaar voor jullie team. Iets anders dan een gewone koffie of cappucino? Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Flat White tijdens de vergaderbreak? Een Flat White lijkt op een cappuccino maar is sterker door de dubbele espresso en bevat minder melkschuim. Of bijvoorbeeld een espresso macchiato. Met een kleine touch warme opgeschuimde melk op de espresso, zorgt deze combinatie voor een intens zachte koffie ervaring.

Zijn er mensen in het team die een lactosevrij dieet hebben? Bij ons ook geen enkel probleem. We kunnen de volle melk vervangen door havermelk Barista Edition van Oatly. Deze is volledig plantaardig en maakt heerlijke lactosevrije koffiespecialiteiten. Want van een goed assortiment aan koffie, word iedereen blij!

Als jullie een keer komen vergaderen, ontvangen we jullie uiteraard met een goed kopje koffie!

p.s. we hebben trouwens ook theebar voor de theeliefhebbers!

Team Boutique Office