Boutique Office Den Bosch

EXCLUSIEVE EN LUXE VERGADERLOCATIE OP 100 METER AFSTAND VAN CENTRAAL STATION DEN BOSCH!

Locatie Den Bosch

Boutique Office Den Bosch beschikt over een hoofdruimte met stijlvolle velvet stoelen, een 65 inch verrijdbaar presentatie scherm, white-board, Sonos audio en een professionele Jura machine. Daarnaast is er een breakout room voor 5 personen, keuken en een heerlijk tuin. Goed om te weten dat de gehele locatie exclusief tot jullie beschikking staat!

Locatie:
Stationsweg 6, 5211 TW ‘s-Hertogenbosch

Aantal personen:
Geschikt voor 1 tot 22 personen.

Openingstijden
– Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
– Weekenden en avonduren op aanvraag.

Tarieven (excl. btw):
– Dagtarief (8 uur) € 495,-
– Dagdeel (4 uur) € 395,-

Vergaderruimtes voor inspirerende bedrijven

Vergaderen in stijl

Boutique Office Den Bosch ligt op 3 minuten lopen vanaf centraal station Den Bosch aan de Stationsweg 6.

Er is dus een perfecte bereikbaarheid door deze centrale ligging. In de omgeving zijn ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheden. Parkeren kan bijvoorbeeld bij Parkeergarage Stationsplein, deze is gelegen onder het NS Centraal Station complex > Colvenierstraat 20, 5211 AV ‘s-Hertogenbosch

Of in de omliggende straten zoals de Havensingel & Van der Does de Willeboissingel.

Boutique Office Den Bosch is gelegen op de Begane Grond. Onze locatie is helaas niet rolstoelvriendelijk, uiteraard denken we graag mee in de mogelijkheden. Goed om te weten is dat er op onze locatie maar 1 toilet aanwezig is.

Host en catering

Onze host is bij aanvang aanwezig om jullie te ontvangen en op te starten. Hebben jullie behoefte aan meer ondersteuning tijdens jullie dag? Of is er juist ergens anders behoefte aan? Denk aan een reservering voor een aansluitend diner, overnachting of een presentje voor de aanwezigen. Alles is mogelijk bij Boutique Office, laat ons jullie wensen weten en we denken graag met jullie mee!

Per persoon kan je een koffie/thee assortiment afnemen. Naast onbeperkt koffie & thee, staat er bij binnenkomst een gevulde Kilner Karaf infused water met vers fruit voor jullie klaar en een heerlijk patisserie assortiment van Momade!

Tarieven (excl. btw):
– Koffie, thee sweet arrangement € 15,- p.p.
– Koffie thee, sweets & lunch € 35,- p.p.

Alle vergaderarrangementen zijn flexibel naar uw budget aan te passen!

Beschikbaarheid aanvragen