Boutique Office DEN HAAG

Een prachtige authentieke vergaderruimte in het Zeeheldenkwartier van Den Haag.

Locatie Den Haag

Deze prachtige authentieke ruimte is gelegen op de eerste verdieping van een oud bankbouw in het Zeeheldenkwartier van Den Haag.

De vergaderruimte beschikt over 12 stijlvolle stoelen, heeft een 65 inch presentatie scherm, flip-over en Sonos audio. Naast de hoofdruimte is er een extra breakout room inclusief ronde tafel met 4 stoelen, een keukenblok met koelkast en professionele Jura koffiemachine.

Locatie:
Prins Hendrikstraat 28a, 2518 HS  Den Haag

Aantal personen:
Geschikt voor 1 tot 16 personen.

Openingstijden
– Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
– Weekenden en avonduren op aanvraag.

Tarieven (excl. btw):
– Dagtarief (8 uur) € 495,- 
– Dagdeel (4 uur)  € 395,-

Video afspelen

Vergaderruimtes voor inspirerende bedrijven

Vergaderen in stijl en privacy

Deze prachtige vergaderlocatie  staat volledig tot jullie beschikking. 

Onze host is bij aanvang aanwezig om jullie te ontvangen en op te starten. Hebben jullie behoefte aan meer ondersteuning tijdens jullie dag? Of is er juist ergens anders behoefte aan?  Alles is mogelijk bij Boutique Office, laat ons jullie wensen weten en we denken graag met jullie mee!

Per persoon kan je een koffie/thee assortiment afnemen. Naast onbeperkt koffie & thee, staat er bij binnenkomst een plateau met sweets op tafel.  Met een heerlijk assortiment van mini Tony Chocolony, verse macarons, fruit en echte Arnhems Meisje. Daarnaast een gevulde Kilner Karaf infused water met vers fruit en San Pellegrino op tafel!

Tarieven (ex. btw):
– Koffie/thee arrangement € 14,95 p.p.
– Lunch vanaf € 14,95 p.p.

Uiteraard zijn alle vergaderarrangementen naar uw wensen en budget aan te passen!

Beschikbaarheid en prijzen opvragen

Vraag heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor onze vergaderlocatie in Den Haag!  Kies uw gewenste arrangement en u heeft meteen inzicht in de mogelijkheden en kosten. Na het invullen van uw wensen ontvangt u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte!

Heeft u speciale wensen, deze kunnen we altijd nog toevoegen.

Liever alleen uw wensen doorgeven, vul uw bedrijfsgegevens, datum en wensen in via de knop Beschikbaarheid aanvragen? Dan stuurt ons team binnen een werkdag een offerte toe bij beschikbaarheid! 

Beschikbaarheid aanvragen