Boutique Office Desk

De Boutique Office Desk biedt jou een luxe en flexibele werkplek in een inspirerende omgeving. Een fijn bureau, verstelbare bureaustoel, onbeperkte cappuccino’s, kruidenthee en uiteraard super snel internet staan tijdens jouw werkdag voor je klaar!

Je kan kiezen uit:

Vorige slide
Volgende slide

Boutique Office Desk Membership

Ons meest flexibele en voordeligste membership!

Je ontvangt iedere maand 4 dagen credits voor jouw werkplek van 08.00 tot 20.00 uur, 2 uur credits voor het gebruik van The Michelle suite, 25% korting op de daghuur van onze Coco Suite plus het gebruik van ons postadres!

Daarnaast kom je meteen in onze fijne community met andere ondernemers, waar je uitnodigingen ontvangt voor leuke bijeenkomsten.

De 4 werkdagen plan je zelf eenvoudig in met onze membertool. Kies elke week de dag die het beste voor jou uitkomt, van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

Bekijk alle info via onderstaande link! Ben je benieuwd of onze Boutique Office Desk Membership wat voor jou is? Kom een ochtend GRATIS proefwerken. Stuur ons een WHATSAPP om een dag in te plannen. Je bent meer dan welkom!

Samenwerken met like-minded ondernemers op een super flexibele en inspirerende locatie. Een fijne sfeer en alles is geregeld voor een perfecte werkdag!

 

You are not your circumstances. You are your possibilities.

– Oprah Winfrey

This is what they say....

“Boutique Office is een ontzettend fijne en trendy flexplek in hartje Arnhem. Kim heeft een duidelijke visie voor haar business en dat merk je aan alles. Je voelt je altijd welkom en echt onderdeel van een community, waar je als ondernemer (zoals ik) zeker de vruchten van plukt.”

Susanna Botteram

“Boutique Office Nederland is home away from home. Zodra je naar binnen stapt, voel je je direct thuis. Altijd een warm welkom met een lekker kop koffie of de dag afsluiten met een glas bubbels. Een ruimte huren, Co-working of workshops geven en volgen, het kan allemaal! Een inspirerende werk omgeving en een absolute aanrader!”

Anouk van Pruissen

“Fantastische plek om te werken en brainstormsessies te houden. Ik kom bij veel verschillende locaties met zakelijke groepen die ik faciliteer, maar de gastvrijheid en professionaliteit bij Boutique Office is next level. De ruimte is heerlijk, het serviceniveau en de locatie fantastisch en Kim geeft je een ongelooflijk welkom gevoel.”

Rianne Klein Geltink

Vragen?

Stuur ons gerust een whats app bericht via 085 -06 78 92

Boutique Office CS Arnhem ligt naast het centraal station in hartje Arnhem aan de Utrechtsestraat 35.

Er is perfecte bereikbaarheid door de ligging tegenover het centraal station en er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Het makkelijkst parkeert u in de parkeergarage van Centraal Station. U neemt dan de uitgang richting centrum en via de Coehoorn draaideur, slaat u rechtsaf. Boutique Office is 2 min lopen en gelegen aan de linkerkant van de straat. U kunt aanbellen bij nummer 35.

Boutique Office CS Arnhem is gelegen op de Begane Grond en is rolstoelvriendelijk.