Waarom werken buiten de deur in deze bijzondere tijden?

Flexwerkplek Arnhem Kantoor Arnhem

Wie beter dan 1 van onze huursters die daar iets over kan zeggen..

Mijn ervaring met flexplekken was altijd een beetje complex, ik zocht een fijne plek maar kon hem niet echt vinden. Dure & lange contracten of te kille omgeving. Tot ik Boutique Office voorbij zag komen. Ik voelde me meteen aangesproken omdat ze zich richten op ambitieuze dames! En 1 ding ben ik zeker en dat is ambitieus! Ze bieden maandcontracten en je hebt de keuze uit een flexplek of een private kantoorsuite, maar net wat jou het beste past en zo flexibel als je naar wilt.

Heel eerlijk (en dat voelt nu een beetje vreemd om te zeggen aangezien ik weet hoe het echt is)voelde ik ergens een soort van hobbel waar ik even over heen moest, ik vond het best een beetje spannend om in een onbekende omgeving te stappen en het was makkelijker om lekker thuis achter mijn computer te blijven zitten. Maar na wat contact via Insta en de uitnodiging van Kim om is een dagje te komen werken, toch gegaan. En wat ben ik daar blij mee!

Want die spanningen waren achteraf helemaal niet nodig bleek, want bij Boutique voel je je meteen welkom. De dames ontvingen me met zoveel warmte dat ik me meteen op mijn plek voelde. Geen gekliek, geen kille ruimte maar sfeervolle warme prachtige ingerichte werkplekken, veel positieve energie waardoor ik zelf ook een stuk productiever bleek te zijn!  Ik werd voorgesteld aan de dames die er aan het werk waren, iedereen is rustig en vriendelijk. Absoluut geen kippenhok wat ik soms nog wel eens terug krijg van mensen die het niet helemaal begrijpen. Maar hier zitten echt ambitieuze dames die niet komen voor de thee maar om Business te doen in een fijne omgeving. 

Ook met alle Coronamaatregelen word op een fijne manier om gegaan. Alles is super schoon, er is makkelijk afstand te houden en ik ben in love met de desinfectiegel van Mariestella met lavendel geur. 

Daarnaast vond ik het een bijkomend voordeel dat ik echt een ritme in mijn dag kon brengen. Ik moest voor mijn gevoel echt naar The Office en daarvoor kleedde ik me ook net iets gezellig dan dat ik thuis zou doen.

Het is een heerlijke werkplek, het voelt net als thuis maar dan zonder ruis 😉