Boutique Office Suites

Op zoek naar een sfeervolle en luxe werkplek of vergaderruimte waar jij je klanten of team kan ontvangen? Kies uit 1 van onze 4 kantoorsuite. Ideaal voor een vergadering, teammeeting, breakout sessie of een mediation sessie. Onze kantoorsuites zijn allemaal voorzien van eigen Nespresso Apparaat & Waterkoker en door de grote ramen valt er veel licht naar binnen!

Kies voor extra luxe door te kiezen voor ons uitgebreid koffie|thee|patisserie  arrangement. Je kan dan onbeperkt gebruik maken van uw Nespresso machine in de suite, de JURA koffiemachine in de algemene ruimte met diverse koffiespecialiteiten en wij zorgen voor een heerlijke patisserie assortiment van onze Franse pâtissière Julie!

Willen jullie ook graag lunchen? Wij verzorgen graag een lunch op locatie of maken een reservering bij onze buren, Locals, voor een fantastische vergaderlunch!

Onze kantoorsuites zijn eenvoudig te boeken via onze boekingstool. Hulp nodig met boeken of wil je eerst een offerte ontvangen, neem contact met ons op. We helpen je graag!

Michelle Suite

De Michelle Suite heeft 2 fijne fauteuils en een bureau met verstelbare bureaustoel. Deze suite is dus geschikt voor diverse settings. Denk aan een fijne coachsessie, het opnemen van een video of om gewoon een dag full focus te werken. De Suite heeft een eigen Nespresso apparaat en theekoker.  

Previous
Next

Don’t be afraid. Be Focused. Be determined. Be hopeful. Be empowered.

– Michelle Obama

Previous
Next

Coco Suite

De Coco suite biedt plek tot 5 personen en is super geschikt voor een vergadering of teammeeting.
De suite beschikt over 5 velvet stoelen, een eigen Nespresso apparaat & theekoker plus een beamer.

Gebruik van Nespresso & thee is inbegrepen in de prijs met 5 koffie & 5 thee. Bij binnenkomst staat er altijd een karaf water voor jullie klaar.

I only drink champagne on two occasions. When I’m in love and when I’m not.

– Coco Chanel

Audrey Suite

De Audrey Hepburn heeft  2 verstelbare bureaustoelen, 2 velvet stoelen en eigen Nespresso apparaat en theekoker. Kom samen werken of vergaderen in deze prachtige suite! 

Eenvoudig te boeken via de BOEK NU knop!

Previous
Next

Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!

– Audrey Hepburn

THE B.O.S.S. Michelle Suite Card

Speciaal voor onze B.O.S.S. members hebben wij een strippenkaart. 

Een strippenkaart waarmee je ultieme flexibiliteit hebt.  Hiermee boek je heel eenvoudig onze Michelle Suite via onze boekingstool. Inclusief heerlijk koffie, cappuccino, gebruik van onze Tea Bar, Powder Room en uiteraard super snel internet!

De Michelle Suite is met de B.O.S.S. Card te boeken vanaf 1 uur.

De Card is 12 maanden geldig, prijs is excl btw.