Boutique Office Arnhem

Whether you have just started your business, already on your way to become world famous or somewhere in between... At Boutique Office we have the perfect place for you!

Flexplekken

Een heerlijke flexplek in een inspirerende omgeving inclusief heerlijk koffie, cappuccino, gebruik van onze Tea Bar, Powder Room en uiteraard super snel internet!

Kantoorsuites

Your own office suite, pure luxe. Werk samen of juist full focus alleen in onze sfeervolle suites. Klanten ontvang je hier stijlvol en collega’s voelen zich meteen welkom in onze Boutique Office Suites.

Vergaderruimte

Onze Lauren Suite is ideaal voor een meeting, presentatie, trainingsdag! De ruimte is flexibel in te delen en geschikt voor max 22 personen. Te huur voor een uur, een dag of dagdeel!

Boutique Office Centraal Station ligt, zoals de naam al zegt, naast het centraal station in hartje Arnhem aan de Utrechtsestraat 35.

Het makkelijkst parkeert u in de parkeergarage van Centraal Station. U neemt dan de uitgang richting centrum en via de Coehoorn draaideur, slaat u rechtsaf. Boutique Office is 2 min lopen en gelegen aan de linkerkant van de straat. U kunt aanbellen bij nummer 35.

Boutique Office is gelegen op de Begane Grond en is rolstoelvriendelijk.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

Weekenden en avonduren op aanvraag.

Boutique Office Musis ligt aan de Velperbuitensingel in Arnhem.

Betaald parkeren kan op de parkeerplaats voor de AH. Binnen 1 minuut sta je voor onze Boutique Office. Kom je op de fiets? Er is een gratis bewaakte fietsenstalling op het Johny van Doornplein 8. De dichtbijzijnste bushalte is op het Velperplein. Ideale bereikbaarheid dus!

Openingstijden:

Weekenden en avonduren op aanvraag.