Gun jezelf én je team een inspirerende en luxe vergaderlocatie

Vergaderruimte Arnhem

Herken je dat gevoel? Weer een teammeeting bij jullie op kantoor, waar je nog vluchtig even een mailtje stuurt en snel een belletje afhandelt, voordat je je haast naar de vergaderzaal. Op de weg ernaar toe herken je alle gezichten en je weet precies al hoe de koffie smaakt. Met je kopje koffie in de hand loop je de vergaderzaal in waar dezelfde vibe hangt als altijd… Dat moet toch anders kunnen!

Bye Bye saai kantoor and Hello vergaderen buiten de deur!

Ja, je hoort het goed; vergaderen buiten de deur. Dat is namelijk dé manier om aan een inspirerende en luxe vergaderruimte te komen. En het mooiste is, je kunt op de meeste locaties super flexibel een prachtige vergaderruimte of werkplek huren. In Nederland zijn veel verschillende vergaderlocaties, met ieder een eigen stijl. Hierdoor is het gemakkelijk om een fijne locatie te vinden die bij jouw bedrijf past!

Wil je weten hoe je de juiste locatie vindt? Lees dan nu onze tips!

Lets go on a journey!

Het grootste voordeel van een externe vergaderlocatie is de afwisseling die je hiermee creëert. Iedere dag naar hetzelfde kantoorpand rijden doet stiekem iets met je. Je hersenen herkennen de weg en gaan fungeren op de automatische piloot. Natuurlijk niet zo’n lekker begin van je werkdag.

Door zo nu en dan gebruik te maken van een externe vergaderlocatie heb je hier geen last meer van. Je begint de dag gelijk met nieuwe inzichten, wat motiverend werkt voor je denkvermogen. Klinkt goed toch? En dan moet de werkdag nog beginnen.

’Outside the Office’ denken

We love outside the box denken! Nog beter > outside the office werken! Door je inspirerende heenreis, is je dag goed begonnen. Nu is het belangrijk om dat gevoel vast te houden! Bij een externe werkplek word je letterlijk uit de dagelijkse werksleur gehaald. Hier is alles anders; van het zetten van een lekkere kop koffie tot het bezoekje aan het toilet. Overal worden je hersenen geprikkeld wat zorgt voor een open mindset. Deze mindset kun je gebruiken om meters te maken voor je bedrijf. Heerlijk toch wanneer niet alleen jij dit hebt, maar ook je hele team? Geloof ons; op deze manier ontstaan de beste ideeën!

Meeting buiten de deur? Geen probleem!

Bij veel externe werkplekken, zoals bij Boutique Office, zijn er verschillende ruimtes te huren. Of je nu een meeting met drie of drieëntwintig personen hebt; we hebben altijd de beste werkplek voor jullie team. Super wanneer je in de ochtend met je hele team wilt vergaderen in onze grote vergaderruimte, zoals the Lauren Suite, en in de middag de resultaten wilt bespreken met het managementteam, in een iets compactere vergaderruimte zoals onze Coco Suite. Alle vergaderruimtes zijn uiteraard voorzien van de juiste vergadermaterialen. Presentatie scherm, whiteboards, beamer, whiteboard plakvellen en ga zo maar door. Zo ontzorgd heb je nog nooit vergaderd.

Bonus: Hellow VrijMiBo!

Door te werken bij een externe vergaderlocatie zit je, in het geval van Boutique Office, midden in het centrum van Arnhem. Ideaal dus om die VrijMiBo naar een hoger niveau te tillen! Ben je niet bekend in de omgeving? Geen probleem! Wij helpen je graag met een reservering bij een van de lekkerste lunchplekjes of cafeetjes die Arnhem heeft. Dus die gezellige weekafsluiter gaat helemaal goed komen!

Hebben wij jullie al overtuigt? Kom gezellig bij ons werken en ontdek of het hebben van een externe vergaderlocatie ook iets voor jouw team is. Wij staan graag voor jullie klaar!

Team Boutique Office