5 voordelen van werken op een flexplek

Flexwerkplek Arnhem Kantoor Arnhem

Steeds meer ondernemers maken gebruik van flexplekken. Op meer plekken duiken deze hotdesks op, zo ook onze co-working space in Arnhem. Maar waarom zijn deze plekken eigenlijk zo populair? En wat zijn de voordelen hiervan? Wij zetten 5 voordelen van werken op een flexplek voor jou hieronder op een rijtje.

Raak geïnspireerd en gemotiveerd

We maken het allemaal mee: thuiswerken. Zeker in deze coronatijd zijn er maar weinig onder ons die niet een keer thuis hebben gewerkt. Gelukkig zijn er co-workingspaces en flexplekken. Deze zijn meestal zo ingericht dat ze goed zijn voor je creativiteit en inspiratie. Bij Boutique Office Nederland werken we onder andere met kleur in accessoires, stoelen en in de kantoorsuites. Er is veel lichtinval, wat goed is voor je gezondheid én je humeur. Een lichte ruimte zorgt ook nog eens voor meer productiviteit, zodat je geconcentreerd kan werken. Werken in een andere omgeving geeft je een boost en de inspiratie waarnaar je op zoek bent.

Feel the rhythm

Thuiswerken kan veel invloed hebben op je dagelijkse ritme: wellicht zet je geen wekker meer en is er continu afleiding. Is het lastig je draai te vinden thuis? Moest je de afgelopen maanden ineens een kantoorruimte creëren? Misschien heb je kinderen thuis waaraan je aandacht moet besteden of word je afgeleid door de buren of je postbode. Een flexplek kan jou uit je dagelijkse sleur halen. Zo scheid je werk en privé en heb je misschien weer een ritme in je dag.

Nieuwe mensen ontmoeten

Wij snappen als geen ander dat je af en toe collega’s mist. Want hoe fijn kan het zijn om even te sparren, elkaar te ontmoeten bij de lunch of een gesprek aan te gaan onder het genot van een kopje koffie. Onze flexplekken bieden jou de gelegenheid om alleen, maar toch samen te werken. Ontmoet elkaar bij het koffiezetapparaat of in de keuken. Een flexplek is ideaal om je netwerk uit te breiden, maar ook om elkaar te inspireren.

Goedkope werkplek

Veel ondernemers zoeken een kantoor van waaruit ze werken. Regelmatig blijkt deze zoektocht snel te stoppen, omdat een kantoorplek best prijzig is. Je zit vaak vast aan een borg, een contract van minimaal 1 jaar en je inboedel moet je zelf kopen. Een voordeel van een flexplek? Je bepaalt het zelf! Kom je één keer in de week, een x aantal keer in de maand of wil je een vaste plek aan tafel of in één van onze kantoorsuites? Het kan allemaal. Bekijk hier wat wij aanbieden.

Locatie

Flexplekken en co-working spaces zijn populair. Ze poppen als paddenstoelen uit de grond. Een voordeel van een flexplek is dat ze vaak gunstig gelegen zijn. Zo is Boutique Office Nederland te vinden tegenover station Arnhem. Je bent in twee minuten op het station en binnen mum van tijd in het centrum. Perfect als je in je pauze een rondje wil lopen of ergens lekker wilt lunchen. Dus goed bereikbaar met OV én met de auto.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op en wie weet zien we je snel!